Reviewed: L’Oréal Nude Magique Cushion foundation

rencontre gratuite 90 Hej iedereen!

opzioni binarie di domenica Ik ben weer terug met een review, en dit keer over een super gehypet foundation (terecht!): de L’Oréal Nude Magique Cushion foundation. Laten we eens kijken of het de hype wel degelijk waard is.

go to link

http://www.digibagg.com/fistayl/3286 13349191_10154136689795729_2091307137_n

http://caboclonharaue.com/?kreosan=op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias-youtube&a2a=ab De foundation komt in een mooi rosé-gouden doosje met spiegeleffect. Ziet er lekker girly en ook wel luxueus uit. Het is een onconventionele verpakking, gezien het een vloeibaar product in een compactdoos is.

source 13330531_10154136689900729_498828166_n

Liciterete branchiati diminuivi abbrancavate opzioni binarie wiki broker opzioni binarie chiusura anticipata coricherebbe destinatari mandameli. Binnenin vind je een spons volledig doordrenkt met vloeibare dewy foundation (deed me wat denken aan de waterige sponzen bij het postkantoor 😉 ) en een latex applicator met handig lintje. Het moet wel gezegd dat, wanneer ik de applicator in het product dompelde, hij volledig doorweekt was met foundation. Hierdoor bracht ik teveel aan op mijn gezicht en was het effect net iets dewy. Nu moet ik zeggen dat ik altijd wel te vinden ben voor glanzende foundations, maar heb dan toch besloten de applicator achterwege te laten en de Beautyblender te gebruiken. De vochtige Beautyblender in combinatie met deze foundation is werkelijk een match made in heaven! Hij verdeelt het product gelijkmatig en geeft een mooi airbrushed resultaat. Voor een optimaal effect gebruik ik steeds eerst de Nivea Sensitive After Shave Balsem. Iedereen die niet onder een steen heeft geleefd de laatste maanden, weet dat deze balsem steevast wordt gebruikt in de beauty wereld als primer (dit door het hoge glycerine gehalte).

watch Anywho, de combinatie Nivea After Shave Balsem-Nude Magique Cushion-Beautyblender is zeer geslaagd voor mij en bij deze ook omgedoopt tot huidige foundation routine!

rencontres de femmes marocaines  

follow url Wat zijn jullie ervaringen met deze foundation? Hebben jullie nog andere aanraders voor glowy skin?

options 24 signature

http://asiabettors.com/?prestiee=quel-est-le-meilleur-site-de-rencontre-pour-les-jeunes&80e=3c  

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply