Nivea Cellular Radiance Perfectionerende Fluid SPF 15

http://coleface.com.au/category/point-of-sale/?s= DSCN0025Onlangs kocht ik de perfectionerende fluid van de nieuwe Nivea Cellular Radiance lijn, nadat ik deze had zien voorbij komen op het Belgische Youtube kanaal Lifestylespot van Paulien. Het leek me een aardig alternatief voor een BB-cream, met een minder dekkende functie. De Cellular Radiance lijn bevat ook nog een oogcrème en een dag-en nachtcrème. Aangezien ik met verschillende merken werk voor mijn dagelijkse huid routine, besloot ik deze keer slechts voor de fluid te gaan. Hij bevat Lumicinol (vermindert de vorming van pigmentvlekken) en Magnolia extract (anti-oxidant die huidveroudering tegengaat), waardoor hij perfect te gebruiken is zonder make-up, maar wanneer je toch een egaal resultaat wenst.

click De verpakking ziet er degelijk en sober uit, zoals je van Nivea kan verwachten en de pomp tube ziet er ook stevig en hygiënisch uit. De verpakking beschrijft dat je deze fluid na je dagcrème kan aanbrengen of ook gewoon op zichzelf. De fluid bevat SPF15, waardoor je huid toch nog wat beschermd is tegen schadelijke UV-straling. De textuur is crèmig en zeker niet dik, maar de kleur is grijze en niet wit of transparant zoals je zou verwachten. De grijzige crème transformeert echter naar een huidskleurige en polierende laag op je huid, die flinterdun en licht aanvoelt. Wanneer de crème aangebracht is, zie je duidelijk minder zichtbare poriën, de oneffenheden zijn verminderd en het product laat ook een lichte glans achter op het gelaat. Hij past zich aan elke huidtint aan en zorgen voor een instant egaal en geperfectioneerd huidoppervlak, zonder maskereffect.

http://www.ecoshelta.com/?kampys=vivir-de-opciones-binarias-com&6e0=52 Op non-foundation dagen draag ik deze fluid elke keer voor een flawless naturel resultaat met een vleugje mascara! Summerproof!

http://bodowlaw.com/?biopeme=strategia-60-secondi-opzioni-digitali&b34=dc Aanbevolen verkoopprijs: 14,45€ voor 40ml

dating someone after their divorce Wat vind jij van dit product? Laat het me weten in een reactie!

source url xoxo Maud

No Comments

Leave a Reply

finanza online

er sucht sie facebook

click here

http://bodowlaw.com/?biopeme=metatrader-5-opzioni-digitali&ef6=66

science museum lates speed dating tickets