Erin Condren Lifeplanner 2015-2016

binäre optionen nach wirtschaftskalender traden FullSizeRender (20) FullSizeRender (24)

source site Hallo iedereen!

http://huntersneeds.net/rigaro/5539 Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn eerste Erin Condren Lifeplanner!

site de rencontre serieux non payant tunisie Erin Condren is een Amerikaanse vrouw die van haar hobby in het maken van wenskaartjes, haar beroep maakte. Als moeder van twee kinderen merkte ze ook dat ze nood had aan iets dat haar leven zou vergemakkelijken en waar ze alle afspraken van haar en haar gezin kon bijhouden. In deze combinatie is de Erin Condren Lifeplanner ontstaan. 

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-ile-zarabiacie&9d1=9d Het is een agenda, maar niet zomaar één: hij is kleurrijk versierd, biedt talrijke personaliseringsmogelijkheden en komt met veel extra goodies. Je kan kiezen tussen een gouden, rosé gouden of zilverkleurige ring aan je agenda en de covers zijn volledig te personaliseren.

watch Ik kwam op het idee via Youtube, het plannen is in de Verenigde Staten big business; hier wordt zeer veel geld aan uitgegeven. Zelf ben ik dol op plannen en organiseren, dus dit was echt iets voor mij! Je kan kiezen om je planner te laten beginnen vanaf het nieuwe jaar voor $ 75 (de rosé gouden versie) of de resterende maanden er ook nog bij te nemen voor $ 5 extra. Verder heb je sinds dit jaar ook de keuze tussen een verticale en een (nieuwe) horizontale versie. Ik besloot om mijn agenda reeds in juli te laten beginnen met een verticale versie.

go to link Het duurde een week voordat ik mijn exemplaar geleverd kreeg. Wanneer de FedEx koerier aanbelde, was ik zó blij en kon ik niet wachten om uit te pakken!

opcje binarne progresja Laten we even kijken wat je allemaal krijgt in de doos:

click here Erin CondrenFullSizeRender[2] (3)FullSizeRender (23)

go here Zodra je de doos openmaakt, zie je een leuke fleurige wenskaart en een zakje met wat cadeau labels. Zodra ik het zijdepapier opende en het bubbelplastic verwijderde, kreeg ik de inhoud van de doos te zien, waaronder de accessoires die ik bijbestelde.

sitios de citas argentina FullSizeRender (2)

click here Wat ik bijbestelde: Keep It Together agenda rekkers, stickerboek, en penhouder en nog wat clips die je in je agenda kan klikken en een foto of document aan kleven. Gezien de verzending boven de $ 100 gratis was, heb ik voor de zekerheid de accessoires direct mee besteld.

Laten we een kijkje nemen naar de inhoud van de planner:

Front cover
Front cover
Vellum paper
Vellum paper

De cover is mooi lavendel-blauw met een lichte parelmoerschijn en rosé gouden letters. Wanneer je de cover omslaat, krijg je een mooi vellum papier (soort ‘perkament’) met gouden tekeningen te zien, ter bescherming van je eerste blad. Het is geweldig mooi in levende lijve en goed afgewerkt.

FullSizeRender (17)
Maandoverzicht

Voor elke maand zit een tussenstuk met een leuke quote. Vervolgens krijg je een maandoverzicht met voor elke dag een verticale ruimte om in het kort de belangrijkste gebeurtenissen van de maand te noteren.

Weekoverzicht
Weekoverzicht
Back cover
Back cover

Het weekoverzicht is opgedeeld in drie delen, die je bvb kan gebruiken voor ochtend, middag en avond afspraken te plannen. Maar je kan ze ook naar eigen keuze invullen en opdelen. Links bovenaan is er telkens een stukje voorzien om een thankful thought (dankbare gedachte) neer te pennen. Verder vindt je aan de zijkanten en onder elke dag nog wat lijntjes voor to do’s, notities of gedachten. Elke maand heeft een eigen kleurschema naargelang het seizoen, dit vind ik een leuke touch!

Achterin de planner vindt je ook nog wat stickerbladen, sommigen bedrukt en sommigen vrij in te vullen. Je vindt ook een stevig papieren mapje om documenten en losse zaken bij te houden, met daarin een perpetual calendar. Dit is een boekje met een overzicht van de 12 maanden, waar je de belangrijkste evenementen en herinneringen kan noteren die zich elk jaar herhalen. Zo hoef je enkel het boekje over te nemen naar de volgende planner en dit niet steeds opnieuw te schrijven. Als laatste is er ook een plastic zip zakje, waarin nog enkele gratis stickers door haar worden gestopt.

Stickers Erin-Condren-Life-Planner-2016-Rose-Gold-Interior

Je kan je planner eindeloos versieren met stickers, gekleurde pennen, foto’s toevoegen, foto stickers bestellen etc… Ik ben een zeer visueel iemand en ik hou ervan om alles een plekje te geven in mijn agenda.

Zelf betaalde ik $ 75 voor de verticale Rose Gold versie, met $ 5 extra om de overige maanden erbij te hebben. Vervolgens nog enkele accessoires die varieerden van $2,50 tot $15. Dit is echter optioneel en geen must indien je de planner bestelt. Er zijn overigens nog andere planner versies die variëren van $ 50-60.

Het is inderdaad een hoog bedrag voor ‘maar’ een planner, maar hier dien je uit te maken hoeveel je hem zal gebruiken en het waard vindt om hem aan te schaffen. De planner is reeds 3 dagen in mijn bezit en heb nog geen melding gekregen om douane kosten te betalen, dit is een willekeurige steekproef en soms heb je geluk 🙂

Indien je zelf super enthousiast bent geworden door deze review, kan je via deze link een kijkje gaan nemen op de Erin Condren website en krijg je bij je bestelling reeds $ 10 korting!

Indien je vragen hebt over deze leuke, kleurige planner, schrijf een reactie!

xoxo

Maud

No Comments

Leave a Reply