Bellami Hairextensions!

click Hej iedereen!

enter Wie mij een beetje kent wéét dat ik lang haar het mooist vind en dat ik mijn haar nooit kort zou laten knippen 🙂 Helaas heb ik al heel wat geëxperimenteerd met mijn haar wat kleur betreft, waardoor het soms té droog werd en ik niet anders kon dan het nodige eraf laten knippen :'(

http://winevault.ca/?perex=test-di-trading-su-binary-speed-bot Mijn eigen haar is tevens dun, maar heb er veel van! Hierdoor lijkt het niet altijd even volumineus.

go to site Een tijdje terug besloot ik op aanraden van een vriendin microring-extensions te laten zetten bij een erkend kapsalon. Speelde al even met het idee van extensions, waaronder in de vorm van clip-ins, maar het leek me een gedoe om dit elke dag in te clippen en je kon er niet eens mee slapen.

opelika dating Zo geschiedden dus de microring-extensions. Dit zijn verschillende ‘wefts’ die d.m.v. kleine ringetjes bevestigd worden aan je eigen haar. Voordeel hiervan is dat je het haar kan hergebruiken en gewoon om de zoveel weken opnieuw moet laten verzetten, omdat je eigen haar tenslotte ook groeit. Je hebt hier geen risico op beschadigd haar en het klit niet. De wefts zijn ook quasi onzichtbaar in je haar, waardoor een dot of een paardenstaart maken perfect mogelijk is.

3T Turian iq optins Srl. La 3T Turian Trading Team distribuisce ufficialmente i bearing isolators di Inpro-Seal in Italia. 3T Turian Trading Team Ik was zeer tevreden van deze methode en heb dit ook telkens een jaar lang gehad. Het enige minpunt was dat het hoger zetten van het haar steeds € 120 euro kostte, wat bovenop de prijs van het haar, het kleuren en in vorm knippen wel een flinke hap uit je budget is!

opzioni trading on line Sinds mijn tweede set microring-extensions merkte ik dat het haar na een paar weken plots niet zo’n goede kwaliteit meer was, en de kapper weigerde een nieuwe set te steken. Ik moest na een aantal maanden met pijn in het hart (kostte tenslotte weer een flinke duit!) de extensions er laten uithalen en mijn eigen schouderlange haar terug laten in vorm knippen.

http://battunga.com.au/?giopere=auto-binary-ea-live-account&cff=60 Deze lengte is voor mij een vervelende fase, waar je haar noch lang noch kort is.

go to link Ik zocht meteen een oplossing die me een pak goedkoper zou uitkomen. Ik schuimde wat Youtube filmpjes af en kwam het Canadees/Californische merk Bellami tegen. Bellami garandeert 100% Remy haar. Het is een term die verwijst naar menselijk haar dat op zo’n manier vergaard werd dat de schubben in dezelfde richting wijzen als de haren ernaast. Dit betekent dat het haar zachter, voller en zijde-achtiger is en bruikbaar is voor pruiken, extensions en haarstukjes van hogere kwaliteit. Het mag gekleurd, gestijld en gekruld worden zoals je eigen haar.

foto 2 (4)foto 1 (5)

De extensions zijn superzacht en soepel en zeer dik aan de onderkant, in tegenstelling tot sommige merken, die vaak onderaan dunner worden en uitrafelen. Heb er ook een handige hanger bij gekocht, omdat ik in het verleden nooit wist waar ik de extensions moest opbergen zodat ze niet gingen klitten.

foto 3 (2)foto 2 (3)

De kleur week een beetje af van mijn eigen kleur, dus heb de extensions meegenomen naar Pro Duo, waar ik de matching kleur kocht voor mijn eigen haar.

Het kan echter zijn dat je de extensions door een kapper in vorm moet laten knippen met je eigen haar, dit hangt af van je eigen lengte. Ik heb dit gedaan, aangezien mijn eigen haar nog ver niet zo lang is.

foto 5foto 1 (3)

Dit zijn veruit de BESTE extensions die ik al gehad heb, inclusief de microring wefts van bij de kapper!! Zeker een aanrader!

Ik heb de Bellissima 220gr 22 inch set in Dark Brown.

Ze hebben ook nog de enter Piccolina set 120gr 18inch en de see Bambina set in 160gr 20 inch.

De uitdrukking in gram verwijst naar de dikte van het haar, en dit is persoonlijk te kiezen naargelang jouw dikte.

Om te bestellen, klik hier:

https://bellamihair.refersion.com/c/833ec

go to site OPGELET!!  Je dient invoerrechten te betalen voor deze extensions, aangezien deze van buiten Europa komen en de douanekosten boven de € 150 zeer hoog liggen. Ik betaalde € 76 extra!!

Dit is iets waar je rekening mee dient te houden wanneer je deze extensions aankoopt, ze zijn het meer dan waard en kosten nog steeds minder dan wanneer je ze bij de kapper laat zetten.

Voor vragen over deze extensions of microring extensions kan je me altijd mailen via maud.luxuries@gmail.com

Liefs,

Maud xoxo

No Comments

Leave a Reply